PD150V

Standard udstyr:

     

Option: 

      


PD150V er velegnet til montering på chassis og kassebiler fra 5 ton totalvægt. 

PD150V har en 175 graders kurvarm. Inder- og yderbom samt kurvarm er fremstillet i højstyrkestål for god stabilitet og en lang levetid.

PD-serien har en underliggende hjælperamme, og som vores andre produkter er hjælperamme og støtteben galvaniserede.

Af standardudstyr kan nævnes: Automatisk udrækkesystem afhængig af belastning i kurven (fra 100 til 230/265 kg**) - "Kør hjem" funktion -Arbejde med liften uden brug af støtteben - Brug af støtteben, selvom liften er ude af sin transportposition - Elektronisk beskyttelse som sikrer, at liften ikke kan påkøre førerhus og diverse varslingslys - Rampe op/ned funktioner på bomme, som sikrer en lang levetid på konstruktionen.  

På PD-serien er der utallige muligheder med hensyn til ekstraudstyr som for eksempel kurvrotation, aksellåse, D-box, indretning af varerum m.m.

Arbejdshøjde op til 15 meter. 

Vandret udlæg op til 8,2 meter. 

Vi anbefaler en akselafstand fra ca. 3500 til 3700 mm. 

 ** forespørg venligst. 


Salgsblad - P150V

Ovenstående ses et slagsblad, der giver yderligere information om liften. Heri findes følgende informationer; arbejdsdiagrammer, tekniskespecifikationer, options, samt en kort beskrivelse af de vigtigste elementer for den pågældende lift. Du er velkommen til at hente denne fil, og skabe dig et yderligere overblik over liften. Har du efterfølgende spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig!