PD175V

Standard udstyr:

      

Option:   

      


PD175V er velegnet til montering på chassis og kassebiler fra 5 ton totalvægt. 

PD175V har en 175 graders kurvarm. Inder- og yderbom samt kurvarm er fremstillet i profileret højstyrkestål for lav vægt og høj stabilitet.

PD175V har, som resten af PD-serien, en underliggende hjælperamme, hvor hjælperamme og støtteben er galvanicerede. 

Af standardudstyr kan nævnes: Automatisk udrækkesystem afhængig af belastning i kurven (fra 100 til 230/265 kg**) - "Kør hjem" funktion -Arbejde med liften uden brug af støtteben - Brug af støtteben, selvom liften er ude af sin transportposition. Elektronisk beskyttelse som sikrer, at liften ikke kan påkøre førerhus og diverse varslingslys - Rampe op/ned funktioner på alle liftens bevægelser gør liften behagelig at betjene og sikrer en lang levetid på konstruktionen.  

PD175V tilbyder en række muligheder med hensyn til ekstraudstyr som for eksempel kurvrotation, aksellåse, D-box, indretning af varerum med mere.

Arbejdshøjde op til 17,2 meter. 

Vandret udlæg op til 9,8 meter. 

Vi anbefaler en akselafstand fra ca. 3500 til 3750 mm. 

 ** forespørg venligst. 

  

Salgsblad - PD175V

Ovenstående ses et slagsblad, der giver yderligere information om liften. Heri findes følgende informationer; arbejdsdiagrammer, tekniskespecifikationer, options, samt en kort beskrivelse af de vigtigste elementer for den pågældende lift. Du er velkommen til at hente denne fil, og skabe dig et yderligere overblik over liften. Har du efterfølgende spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig!