PV155V

Standard udstyr:

     

Option:   

      
PV155V er velegnet til montering på kørertøjer fra 5 ton totalvægt. Liften er bygget over vores velkendte P-serie, men her kan søjlen også køre op og ned. Dette giver dig: 

1. En standard lift

2. En lift når du lige mangler de sidste 1,5 meter i højden

3. En teleskoperbar mast, som giver dig en frihøjde fra jorden og til din vertikale bom på hele 4,3 meter. Dette betyder at du eksempelvis kan placere køretøjet på den ene side af vejen og arbejde ud over trafikken. 

PV155V har derudover en 110 graders kurvarm. Inder- og yderbom er fremstillet i højstyrkestål, medens kurvarmen er fremstillet i aluminium. PV155V har, som resten af vores lifte til kassebiler, en underliggende hjælperamme, hvor hjælperamme og støtteben er galvanicerede.  

Af standardudstyr kan nævnes: Automatisk udrækkesystem afhængig af belastning i kurven (fra 100 til 230/265 kg**) - "Kør hjem" funktion -Arbejde med liften uden brug af støtteben - Brug af støtteben, selvom liften er ude af sin transportposition. Elektronisk beskyttelse som sikrer, at liften ikke kan påkøre førerhus og diverse varslingslys - Rampe op/ned funktioner på alle liftens bevægelser gør liften behagelig at betjene og sikrer en lang levetid på konstruktionen.  

PV155V tilbyder en række muligheder med hensyn til ekstraudstyr som for eksempel aksellåse, D-box, indretning af varerum med mere.

Arbejdshøjde op til 16 meter. 

Vandret udlæg op til 9,8 meter. 

Vi anbefaler en akselafstand fra ca. 3500 til 3750 mm. 

 ** forespørg venligst. 


Salgsblad - PV155V

Ovenstående ses et slagsblad, der giver yderligere information om liften. Heri findes følgende informationer; arbejdsdiagrammer, tekniskespecifikationer, options, samt en kort beskrivelse af de vigtigste elementer for den pågældende lift. Du er velkommen til at hente denne fil, og skabe dig et yderligere overblik over liften. Har du efterfølgende spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig!